TibetGalerie.com - Tibet Galerie in Karlsruhe: Produkte wie Edelsteine, Schalen, Geschenke, Buddhas & mehr

Karen  RachelAr

Karen RachelAr

Mbappé, som Arsène Wenger har jämfört med Pelé, scorade på sin PSG debut som Metz revs 5-1 på fredag ​​kväll. Rodgers drog en annan parallell: 'När du ser hans fart, rörelse och kvalitet såg han förra året som Thierry Henry i sin pomp.
'Det var den stora jämförelsen jag gjorde. Jag trodde att det var så nära Henry som du kunde få - han skalar till vänster, knuffar in igen. Han Chelsea Tröjor har fart, kan skjuta och koppla ihop bra i ett två eller kan spela på egen hand. Han är en stor talang, så för alla klubbar med pengarna att investera så är det en ingen förlorad situation. Han ser en fantastisk spelare. '
Chelsea Tröjor

Roy Hodgson är att återvända till Premier League-ledningen med Crystal Palace lite över ett år sedan Englands förödmjukande utträde från Euro 2016 i händerna på Island. Klubben reagerade hänsynslöst till en dålig start genom att sparka Frank de Boer fyra matcher i ett treårigt kontrakt.
De Boers 77-dagars stint är det kortaste när det gäller matcher som spelats av någon Premier League-chef, med nedbrytningen i holländarens förhållande till ägarna har faktiskt lämnat honom en död man som gick sedan slutet av förra månaden.
Hodgson förväntas skriva ett tvåårigt kontrakt, med en betydande bonus som betalas om Palace behåller sin topp-flygstatus, och kommer att börja på klubben - genom vars ungdomsklasser han utvecklats som spelare - mot Southampton på lördag. Palace hade gjort överföringar till Sam Allardyce över en återgång till ingen nytta innan de vände sig till Hodgson.